Vass Content Writer sökes till vårt team! Tillsatt

Vår contentstjärna Filippa ska börja på filmskola. Därför söker vi nu en skicklig, nyfiken och kreativ Content Writer till vårt team.

Som Content Writer hos oss skapar du inspirerande och slagkraftiga texter som fångar läsarens uppmärksamhet. För att passa i rollen bör du ha erfarenhet av att skriva målgruppsanpassade artiklar, nyhetsbrev, inlägg på sociala medier, texter till hemsidor, annonser och liknande. Du har en fingertoppskänsla för tonalitet samt förmågan att skapa content som stärker varumärken, driver trafik, ger långsiktigt värde och engagerar läsaren.

Hos oss får du skriva för en mängd kunder i olika branscher, med fokus på B2B. Låter ämnen som passersystem, bygg- och industri samt vård som ljuv musik i dina öron? Att skapa tilltalande, tydliga texter av ibland komplicerade ämnen, är det din melodi? Perfekt, då är det kanske dig vi söker.

Vilka är vi?

Vi är ett litet gäng som älskar det vi gör – att hjälpa små och stora kunder att bygga starka varumärken. Att ha roligt på jobbet är A och O för oss. Det är då vi tror att man får som mest inspiration till att skapa riktigt bra kommunikation. Vi som jobbar här har en ”allt går att lösa”-attityd. Här jobbar vi i team, hjälper varandra när det behövs, uppmuntrar varandras idéer och har öppna diskussioner som ofta slutar i skratt. Vi trivs i förändring och främjar en kreativ atmosfär där man vågar misslyckas för att på så vis lära sig, och ha viljan att utvecklas.

 Du ska ha

  • minst 5 års erfarenhet av arbete på byrå, som frilansande skribent eller som journalist, där du har skrivit och publicerat text i digitala kanaler som exempelvis sociala medier, annonser, nyhetsbrev, webb och liknande
  • en eftergymnasial utbildning inom journalistik eller motsvarande
  • erfarenhet av att skapa intressant och relevant innehåll genom research och intervjuer
  • stark förmåga att tolka och skriva med olika tonalitet samt vara en mycket bra kommunikatör i både tal och skrift

Personliga egenskaper som behövs i den här rollen:

  • Du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya branscher och att göra komplicerade saker enkla att förstå.
  • Du är självständig, strukturerad, noggrann och initiativtagande, har god analytisk förmåga och kan snabbt anpassa dig efter nya förutsättningar.
  • Du gillar att samarbeta med andra. Vi är ett litet gäng som jobbar ihop och hjälper varandra – därför behöver du vara en lagspelare.
  • Du är van vid högt tempo och har god förmåga att arbeta med flera kunder samtidigt.
  • Du har förmågan att tänka nytt och kreativt.

Ett plus är om du har erfarenhet av SEO.

Vi erbjuder

Du kommer att vara en del av ett härligt team och ett företag som är i tillväxt, där allt du gör har en betydande inverkan. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Du kommer att sitta på vårt kontor i centrala Stockholm.

Låter det som en roll gjord för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Mejla din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 augusti 2023 till marika@noego.se. Intervjuprocessen börjar i slutet av augusti.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.

Prenumerera på senaste nytt!