noego pratbubblor
kontakt2

Vi är aldrig längre än ett mejl eller samtal bort. Vi vågar dessutom påstå att vi är ovanligt trevliga att prata med. Prova gärna genom att slå oss en signal.

Sankt Eriksterrassen 72B

08 628 88 00 | hej@noego.se

Sankt Eriksterrassen 72B

08 628 88 00

hej@noego.se

Alexandra Wallgren

projekt- och produktionsledare
070 653 60 93 | alexandra@noego.se

Alexandra är projekt- och produktionsledare. En stark drivkraft är att djupdyka i våra kunders utmaningar, hitta lösningar och se till att idéer och visioner blir till verklighet. Hon har arbetat inom reklam och marknadsföring på såväl byrå- som kundsidan.

marika2

Marika Hellström

projektledare/strateg
070 582 30 30 | marika@noego.se

Som VD, strateg och projektledare säkerställer Marika att våra kunders marknadsinvesteringar gör affärsnytta. Med mer än 30 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning är hon en mästare på att driva projekt i mål från början till slut.

Jimmi3 3

JIMMI JONSSON

art director/grafisk formgivare

Som grafisk formgivare skapar Jimmi bland annat grafiska profiler, logotyper och animationer för såväl digitala kanaler som print. Han har lång erfarenhet av branschen och har även arbetat med bland annat employer branding.

filippa2 300x300 1

FILIPPA HÖGLUND

content manager

Få är snabbare på tangenterna och vassare på innehållsproduktion än vår content manager Filippa. Med en examen i journalistik rör hon sig säkert mellan olika genrer, har fingertoppskänsla för tonalitet och skapar träffsäkert innehåll i dina digitala kanaler.

ulrika2 300x300

Ulrika Lidbo

content manager

Med lång yrkeserfarenhet som journalist, författare och copywriter skapar Ulrika relevant och engagerande content för alla våra kunder. Hon har en examen från Journalisthögskolan och även en yrkeshögskoleexamen i digital kommunikation.

Viktor

Victor söderlund

digital marketing specialist

Victor är Noegos expert på digital annonsering, kampanjoptimering och rapportering. Han ser till att digitala annonser genererar konverteringar och att varje investering ger önskad effekt.

michael2

MICHAEL NILSSON

varumärkesstrateg/copywriter

frida2

FRIDA VIGSTRÖM

copywriter

peter

PETER PERSSON

webbutvecklare