Checka in samarbetet med Story Hotels!

Story Hotels är allt annat än ett traditionellt hotell. Deras tre hotell utmanar den konventionella hotellbranschen med ett out-of-the-box-tänkande som både tilltalar internationella gäster som lokalbor.

Story Hotels är numer en del av Hyatt’s JDV Hotel brand i Europa, ett samarbete där varje hotell behåller sitt namn och koncept. I och med det uppstod ett behov av en ny ”brand book” för varje enskilt hotell, likt en grafisk manual, med typsnitt, färger och logotypfiler. Det behövdes också faktablad med en beskrivning av hotellen och deras omgivning. Utöver det krävdes en stor anpassning av hemsidan, där bokningsmotorn byttes och grafiskt material anpassades för att passa in i Hyatts koncept. NOEGO fick uppdraget, då vi tidigare bland annat skapat deras hemsida.

Nu har vi samlat ihop allt som behövs i en komplett guide, för att Story Hotels ska kunna fortsätta stärka sitt varumärke på ett enkelt sätt. Med rätt förutsättningar kan de nu nå ut med sin coola, varma och lättsamma känsla i sin kommunikation.

Stort tack för ett lyckat samarbete!

Prenumerera på senaste nytt!