Vass Content Writer sökes till vårt team!

Vass Content Writer sökes till vårt team!
april 28, 2022 NOEGO
In Aktuellt

NOEGO växer och nu söker vi en skicklig, nyfiken och kreativ Content Writer till vårt team.

Som Content Writer hos oss skapar du inspirerande och slagkraftiga texter som fångar läsarens uppmärksamhet. För att passa i rollen bör du ha erfarenhet av att skriva målgruppsanpassade artiklar, nyhetsbrev, inlägg på sociala medier, texter till hemsidor, nyhetsbrev, annonser och liknande. Du har en fingertoppskänsla för tonalitet, samt att skapa content som stärker varumärket, driver trafik, skapar ett långsiktigt värde och engagerar läsaren. Hos oss får du skriva för en stor bredd av kunder, i olika branscher, alltifrån bygg, vård, utbildning till e-handel – även texter för oss internt.

Vilka är vi?

Vi är ett litet gäng som älskar det vi gör – att hjälpa små och stora kunder att bygga starka varumärken. Att ha roligt på jobbet är A och O för oss. Det är då vi tror att man får som mest inspiration till att skapa riktigt bra kommunikation. Vi som jobbar här har en ”allt går att lösa”-attityd. Här jobbar vi i team, hjälper varandra när det behövs, uppmuntrar varandras idéer och har öppna diskussioner som ofta slutar i skratt. Vi trivs i förändring och främjar en kreativ atmosfär där man vågar prova nya saker, misslyckas för att i sin tur lära sig och ha vilja att utvecklas.

Du ska ha:

 • minst 3–4 års erfarenhet av arbete på marknadsavdelning eller byrå där du har skrivit och publicerat text i digitala kanaler som exempelvis sociala medier, annonser, nyhetsbrev, webb och liknande
 • en eftergymnasial utbildning inom journalistik, kommunikation eller liknande
 • erfarenhet av informationshämning genom research och intervju, hitta intressant innehåll och relevant information
 • god förmåga att tolka samt skriva med olika tonalitet och vara en mycket bra kommunikatör i både tal och skrift
 • grundläggande erfarenhet av Adobe Creative Cloud och WordPress

Personliga egenskaper som behövs i den här rollen:

 • Du är självständig, strukturerad och initiativtagande, har god analytisk förmåga och kan snabbt anpassa dig efter nya förutsättningar.
 • Du gillar att samarbeta med andra. Vi är ett litet gäng som jobbar och hjälper varandra när det behövs – därför behöver du vara en lagspelare.
 • Du är nyfiken som person, van vid högt tempo och har förmågan att tänka nytt och kreativt.

Ett plus är om du:

 • har erfarenhet av SEO
 • kan skapa intressant och engagerande innehåll genom bilder, videos och kampanjer för att öka företags synlighet
 • har vana att arbeta med flera kunder samtidigt

Vad du får:

Du kommer att vara en del av ett härligt team och företag som är i tillväxt, där allt du gör kommer att ha en betydande inverkan. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Tjänsten är baserad på vårt kontor i Stockholm City.

Låter det här som en roll gjord för dig? Vi ser fram emot att höra från dig!

Maila in din ansökan med personligt brev och CV till marika@noego.se