Är du vår nya stjärna på digital annonsering och WordPress?

Är du vår nya stjärna på digital annonsering och WordPress?
maj 6, 2022 NOEGO
In Aktuellt

NOEGO växer och nu söker vi en kreativ, strategisk och resultatfokuserad Paid Search & Social Specialist till vårt kontor i Stockholm City.

Som Paid Search & Social Specialist hos oss ansvarar du för annonsering för våra kunder i kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och Google Ads. Här får du tillgång till ett team som skapar grafisk design och innehåll – men där du blir stjärnan på att bemästra det tekniska. Du älskar att arbeta med innehåll och har erfarenhet av annonsering, optimering, anpassning, publicering, och distribution. En del av dina arbetsområden är också analys av innehåll, trafik och interaktion. För att passa i rollen ska du ha arbetat med liknande tidigare, jobbat hands-on med digital annonsering, vara van att styra mot givna KPI:er och gärna ha erfarenhet av rapportering. Vi vill att du har god förståelse för varumärkesbyggande och konverterande kommunikation i sociala medier. Förutom det, att du förstår målgruppen, skapar engagemang och maximerar effekten av kommunikationen i varje kanal.

Vilka är vi?

Vi är ett litet gäng som älskar det vi gör – att hjälpa små och stora kunder att bygga starka varumärken. Att ha roligt på jobbet är A och O för oss. Det är då vi tror att man får som mest inspiration till att skapa riktigt bra kommunikation. Vi som jobbar här har en ”allt går att lösa”-attityd. Här jobbar vi i team, hjälper varandra när det behövs, uppmuntrar varandras idéer och har öppna diskussioner som ofta slutar i skratt. Vi trivs i förändring och främjar en kreativ atmosfär där man vågar prova nya saker, misslyckas för att i sin tur lära sig, och vilja utvecklas.

Vi vill att du:

• Har relevant utbildning inom exempelvis, digital annonsering, publicering och analys, online-marknadsföring.

• Har minst 3 års erfarenhet av produktion, optimering, publicering och analys av innehåll i sociala mediekanaler på de dominerande sociala medieplattformarna

• Har erfarenhet av digitala verktyg för publicering, annonsering och webbanalys, så som Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads och erfarenhet av CMS som WordPress

• Kan flytande svenska, både tal och skrift

Personliga egenskaper som behövs i den här rollen:

• Du är självständig, strukturerad och initiativtagande, har god analytisk förmåga och kan snabbt anpassa dig efter nya förutsättningar.

• Du gillar att samarbeta med andra. Vi är ett litet gäng som jobbar och hjälper varandra när det behövs – därför behöver du vara en lagspelare.

• Du är nyfiken som person och har förmåga att tänka nytt och kreativt, prova nya format och vägar.

Ett plus är om du:

• har erfarenhet av SEO

• kan skapa intressant och engagerande innehåll genom bilder, videos och kampanjer för att öka företags synlighet

Vad du får:

Du kommer att spela en avgörande roll hos oss. Vi är ett härligt team och företag som är i tillväxt, där allt du gör kommer att ha en betydande inverkan. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Låter det här som en roll gjord för dig? Vi ser fram emot att höra från dig!

Maila in din ansökan med personligt brev och CV till marika@noego.se