Abonnera på rätt kompetens till en fast kostnad

Behöver ni stärka ert varumärke, få in fler leads, ranka högre på Google och få ut så mycket som möjligt av investerade pengar? Nu kan du få tillgång till den spjutspetskompetens som finns på en byrå – utan att anställa en enda person. Allt till en fast kostnad utan bindningstid.

Ett abonnemang, många fördelar

Med vårt marknadsabonnemang blir allt gjort. Och vad kan bli gjort då? I stort sett allt som har med design- och kommunikation att göra. Vi kan hjälpa dig med alltifrån strategi, digital annonsering, innehåll till hemsidor och sociala medier, retargeting, till presentationer och mycket mer.

Sanna Reimers Hultgren
Sanna Reimers Hultgren
Affärsansvarig på PR Vård
Läs mer
’’För oss är resultatorientering viktigt – vi behöver veta att varje marknadsföringskrona ger maximal avkastning. Att välja rätt kanal och aktivitet vid varje given tidpunkt är en komplex och snabbfotad process. Där behöver vi ha en lyhörd, prestigelös och kompetent partner som guidar oss rätt. Allt detta har vi fått i vårt samarbete med NOEGO.’’
Emma Mikaelsson
Emma Mikaelsson
HR-specialist på PR Vård
Läs mer
’’Det bästa med NOEGO är det fantastiskt trevliga bemötandet, snabbheten och professionaliteten. Samarbetet går otroligt smidigt – de känner företaget PR Vård samt medarbetare och förstår sig på våra värderingar och arbetssätt. Det gör att de känns som en del av oss. De ger alltid lite extra och tänker åt oss med sin kännedom om omvärlden, design och kommunikation. Här har du en byrå som engagerar sig i ditt företag med hjärtat.’’
Charlie Gejhammar
Charlie Gejhammar
Försäljningschef på Gällöfsta Perlan Ledarskap
Läs mer
”Att ha ett abonnemang är tryggt, smidigt, enkelt och flexibelt. Man får alltid snabba svar, bra återkoppling och inget lämnas åt slumpen. Det är enkelt att budgetera och värt vartenda öre. Ring NOEGO om ni behöver hjälp med kommunikation – de är mästare på det där.”
Föregående
Nästa

Låter det intressant?

Ring oss 08 628 88 00 eller maila för mer information om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Prenumerera på senaste nytt!